Utstilling5. april 2019-10. jan. 2020

KlimaLab

Foto: Johannes Granseth / Nobels Fredssenter

En levende utstilling om klima, naturen og oss. Dette er en utstilling for både voksne og barn som består av store kunstinstallasjoner du kan ta, føle på og til og med spise.

Utstillingen har åpnet, men den er ikke ferdig. Oppgaven om å ferdigstille utstillingen er gitt videre til deg. Klimakrisen angår oss alle, og det er opp til oss å finne løsningene, sammen.

"Klimaendringene er en av vår tids største utfordringer. Mange steder i verden ser vi hvordan miljøkatastrofer og klimaendringer fører til menneskelig lidelse og bidrar til å forsterke ulikhet, uro og konflikt. Med utstillingen KilmaLab ønsker vi å skape engasjement for klimasaken hos publikum, og gi dem tro på at de selv kan bidra til en løsning"
Liv Tørres, direktør ved Nobels Fredssenter
KlimaBoss

For å stoppe klimaendringene, må vi alle gjøre endringer i livet vårt. Gjennom KlimaBoss utfordres du til å ta utfordringen å bli Klimaboss hjemme. Klarer du og leve 30 dager uten kjøtt? Planlegge ferien uten fly, eller kanskje shoppe smartere?

Familiearrangementer på søndager

Hver søndag fremover arrangerer Nobels Fredssenter, i samarbeid med Vitenparken på Ås, laboratoriesøndag for hele familien.

Sammen med dere ønsker vi å utforske ulike sider ved klima- og miljøet og kanskje lære hvordan vi bli mer miljøbevisste. Kom innom mellom kl. 12 og 15, så vil du få muligheten til å utforske utstillingen og et spesifikt tema.

Kommende arrangement


Utstillingen er inspirert av fredsprisens far Alfred Nobel og hans ide om å handle til «menneskehetens største nytte», og av fredsprisvinnerne Wangari Maathai, Al Gore og FNs klimapanel, som alle mottok prisen for sitt arbeid for å bekjempe klimaendringene. KlimaLab blir stående til januar 2020. Den er kuratert og produsert av Nobels Fredssenter, og er en del av programmet for Miljøhovedstadsåret.

Del:

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev.
Les om personvern.

Åpningstider

Alle dager 10-18

Billettpriser

Voksen: 120 kr

Student/Honnør: 80 kr

Barn under 16 år: gratis

Nobels Fredssenter

Brynjulf Bulls plass 1
0250 Oslo

Kontakt

48 30 10 00
post@nobelpeacecenter.org