Personvern

Du skal være trygg på at dine personopplysninger blir godt behandlet på Nobels Fredssenter.

Personvernerklæring

De personopplysningene vi bruker er:

E-postadresser

Siden åpningen av museet i 2005, har vi tilbudt alle som ønsker det, nyheter fra oss per mail. de som har ønsket å abonnere på nyhetsbrev, har gitt oss sin e-postadresse. Disse adressene benyttes kun til å sende ut nyhetsbrev og behandles gjennom den digitale markedsføringstjenesten Apsis. Dersom du ønsker å melde deg av vårt nyhetsbrev, kan du gjøre det ved å sende en e-post til post@nobelpeacecenter.org 

Alle har rett til å få sine personopplysninger slettet hos oss. I henhold til GDPR vil vi slette e-postadressen din så raskt som mulig og senest innen 30 dager. For å få dine opplysninger slettet kontakt: post@nobelpeacecenter.org

Nettbruk

Nobels Fredssenter kartlegger også hvordan nettstedet vårt brukes, for å forstå hva publikum er opptatt av og dermed kunne forbedre oss.

Til dette benytter vi informasjonskapsler, eller såkalte som gjør det mulig for nettstedet vårt å gjenkjenne din enhet og samle informasjon om sidene og funksjonene du bruker i nettleseren din. Informasjonskapsler kan imidlertid ikke identifisere hvem du er.

Les gjerne mer om reglene rundt dette på nettvett.no

For øvrig oppbevares ingen personopplysninger, med mindre du er i aktiv dialog med oss om viktige spørsmål.

Vi deler heller ikke personopplysninger med tredjepart uten ditt samtykke.

Det er en menneskerett å styre eget liv. I følge FNs menneskerettserklæring artikkel 12, skal ingen utsettes for vilkårlig innblanding i privatliv, familie, hjem og korrespondanse, eller for angrep på ære og anseelse. Enhver har rett til lovens beskyttelse mot slik innblanding eller slike angrep.

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev.
Les om personvern.

Åpningstider

tirsdag-søndag 10-18

Billettpriser

Voksen: 150 kr

Student/Honnør: 100 kr

Barn fra 12: 50 kr

Barn under 12 år: gratis

Nobels Fredssenter

Brynjulf Bulls plass 1
0250 Oslo

Kontakt

48 30 10 00
Sentralbordet er åpent hverdager kl. 10-12 og 13-15.00
post@nobelpeacecenter.org