Bendik synger jula inn i London

Når den norske julegrana tennes på Trafalgar Square i London 5. desember, er Nobels Fredssenter og artisten Bendik med på programmet.

Publisert20. nov. 2019
Skrevet avChristian Berg

Del:

Musikk og fred hører jula til. Under årets Låta som forandret verden i London deltar artisten Bendik sammen med Nobels Fredssenter.

"Den norske julegrana i London er et viktig symbol på forbrødring mellom nasjoner, som Alfred Nobel skrev om i sitt testamente. At julegrana tennes bare noen dager før Nobels fredspris deles ut i Oslo, gir en fantastisk anledning til å vise frem hvordan kultur og musikk kan bidra til en fredeligere verden"
sier Nobels Fredssenters direktør Liv Tørres.

Julegrana som skal til Trafalgar Square er en gave fra Oslo kommune til London. Hvert år siden 1947 har Norge gitt et juletre til Storbritannia som takk for hjelpen under annen verdenskrig

Torsdag 5. desember kl. 19:00, inviterer Nobels Fredssenter og Øyafestivalen, i samarbeid med Oslo kommune og Den norske ambassaden i London, til en helt spesiell musikkbegivenhet i lokalene til St. Georges Church i Bloomsbury i London . Dette er andre gang «Songs that changed the world» arrangeres i London, i fjor deltok artisten MYRA. "Songs that changed the world" er en engelskspråklig versjon av «Låta som forandret verden», som allerede har blitt arrangert flere ganger i Oslo, med ulike artister.

Temaet for arrangementet i London er klima, og Bendik velger selv hvilken låt hun ønsker å plukke frem fra musikkhistorien. Låta blir utgangspunkt for en samtale mellom Bendik, musikkjournalist Asbjørn Slettemark og Nobels Fredssenters Programsjef Toril Rokseth. Bendik vil også spille noen av sine egne låter.

Arrangementet er gratis.

Julegrantenning 2018 med artisten MYRA.

Foto: Kim Reksten Grønneberg / JCP Nordic for Nobels Fredssenter
Foto: Kim Reksten Grønneberg / JCP Nordic for Nobels Fredssenter

Del:

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev.
Les om personvern.

Åpningstider

tirsdag-søndag 10-18

NOBELS FREDSSENTER GJENÅPNER DØRENE 20. JUNI.

Avvik i ordinære åpningstider

Billettpriser

Voksen: 150 kr

Student/Honnør: 100 kr

Barn fra 12: 50 kr

Barn under 12 år: Gratis

Sponsoransatte: Gratis

Nobels Fredssenter

Brynjulf Bulls plass 1
0250 Oslo

Kontakt

48 30 10 00
Sentralbordet er åpent hverdager kl. 10-12 og 13-15.00
post@nobelpeacecenter.org