Sponsorer og støttespillere

Inntekter fra sponsorpartnere og støttespillere er, i tillegg til tilskudd fra Kulturdepartementet, en del av ryggraden i driften av Nobels Fredssenter. Et godt samarbeid med våre partnere og støttespillere er helt avgjørende for at vi kan utvikle spennende opplevelser for publikum.

SPONSOR

Hydro er stolt hovedsponsor av Nobels Fredssenter.

Vi alle vet at bedrifter ikke kan lykkes i samfunn som svikter. Sterke felleskap, land og samfunn er avhengig av styrken til sine institusjoner. Med våre 35 000 ansatte, fordelt over hele verden på mer enn 140 forskjellige steder - hvor vi ofte er den største arbeidsgiveren i små samfunn.

Fra de norske fjorder, hvor vi drar nytte av energien og kreftene til lokale fossefall i vår produksjon, til våre operasjoner i den skjøre Brasilianske regnskogen, så må vi alltid samarbeide med lokalsamfunn der vi opererer for å forsikre at vi er en ressurs og en god nabo.

Derfor er vi en stolt sponsor av Nobels Fredssenter.

Hydros oppdrag er å skape et mer levedyktig samfunn. Et samfunn som ikke lever i fred er ikke levedyktig. Fred er bra for mennesker, mennesker er bra for næringsliv, og næringsliv er bra for fred. Vi støtter idealene om samhold, samarbeid og gjensidig sameksistens som Norges statsminister konsekvent er en forkjemper for. Fred oppstår ikke fra handlingene fra ett politisk parti alene. Vi trenger samhold. I dette står dialog i sentrum. Dette er grunnen til at vi setter pris på muligheten til å samarbeide med Nobels Fredssenter, slik at vi sammen kan føre dialogen mellom samfunn og næringsliv videre.

PEACE PRIZE CELEBRATION PARTNER 2020

Credit: Yara International

Yara bringer kunnskap om hvordan verdens befolkning kan mettes og kloden beskyttes. Bak vår visjon om en verden uten sult ligger en strategi som fremmer klimavennlige og ressurseffektive løsninger for landbruk og matvareindustri over hele verden.

Vår ambisjon er å være fremtidens leverandør av plantenæring. Vi har forpliktet oss til å skape verdi for kunder, aksjonærer, og samfunnet rundt oss i arbeidet med å skape en mer bærekraftig matverdikjede, For å nå dette målet, har vi satt oss i førersetet for utviklingen av digitale verktøy for presisjonslandbruk og samarbeider tett med partnere i hele verdikjeden for å gjøre landbruk og matproduksjon mer bærekraftig.

Yara ble grunnlagt i 1905 for å møte matmangelen i Europa, og har etablert en unik posisjon som industriens ledende plantenæringsselskap. Med vår integrerte forretningsmodell og globale tilstedeværelse, med 16.000 ansatte og drift i over 60 land, har vi vist evne til å skape avkastning på en ansvarlig og pålitelig måte over tid. I 2019 hadde Yara en omsetning på 12.9 milliarder USD.

STØTTESPILLER

Credit: Bergesenstiftelsen

Bergesenstiftelsen er støttespiller for Fredsprisutstillingen 2020.

Bergesenstiftelsen er en privat stiftelse som støtter allmennyttige formål, i særlig grad innen kulturelle og humanitære samfunnsområder.

Ønsker du å lese mer om ett av våre samarbeidsprosjektet?

Den seks meter lange benken i aluminium er formet som en slak bue slik at de som sitter på den føres tettere sammen. Benken er designet av Snøhetta på oppdrag fra Nobels Fredssenter, konstruert av Vestre og laget i aluminium fra Hydro. Den har fått navnet «The Best Weapon», oppkalt etter det kjente Mandela-sitatet som står inngravert i konstruksjonen: «The best weapon is to sit down and talk».

Ønsker du å vite mer om Hydro?

Med base i Norge og over hundre års erfaring innen fornybar energi, teknologi og innovasjon er det Hydros mål å styrke sine kunder og lokalsamfunn og skape en bærekraftig fremtid med innovative aluminiumløsninger.

Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35 000 ansatte i 40 land på alle kontinenter. De kombinerer lokal ekspertise, verdensomspennende rekkevidde og enestående ferdigheter innen forskning og utvikling.

Hvordan kan din bedrift bli en Peace Prize Celebration Partner eller Sponsor?

Godt samarbeid er en avgjørende faktor i alt vi gjør på Nobels fredssenter.

Ta kontakt med Hege Østmo, Sponsor og Merkevareansvarlig for Nobels fredssenter, for en uforpliktende samtale om å bli en fremtidig Peace Prize Celebration Partner eller sponsor.

Hege Østmo

Sponsor og Merkevareansvarlig

  • ho@nobelpeacecenter.org
  • Telefon: 90824150

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev.
Les om personvern.

Åpningstider

Torsdag–søndag

11.00-17.00

Billettpriser

Voksen: 120 kr

Student og honnør: 90 kr

Barn mellom 12 og 18: 50 kr

Barn under 12: Gratis

Familiebillett (2 voksne/ x antall barn under 18 år): 240 kr

Nobel Fredsprisvinnere: Gratis

Oslo Pass: Gratis

Nobels Fredssenter

Brynjulf Bulls plass 1
0250 Oslo

Kontakt

48 30 10 00
Sentralbordet er åpent hverdager kl. 10-12 og 13-15.00
post@nobelpeacecenter.org