Sponsorer

Sponsorinntektene og tilskudd fra Kulturdepartementet er ryggraden i driften av Nobels Fredssenter. Et godt samarbeid med sponsorene er helt avgjørende for spennende opplevelser for publikum.

Hydro er et fullt integrert aluminiumselskap med 35.000 ansatte i 40 land. Med utgangspunkt i over 100 års erfaring med produksjon av fornybar energi, teknologi og innovasjon, er Hydro engasjert i hele verdikjeden for aluminium, fra bauksitt, alumina og energi til primæraluminium, valsede og ekstruderte produkter og resirkulering.

Vi i Hydro er stolte av vårt mangeårige partnerskap med Nobels Fredssenter. Fredssenteret reflekterer mot, respekt og målrettethet, som er grunnleggende verdier for Hydro

– Konsernsjef i Hydro, Svein Richard Brandtzæg.

ABB har vært en av Fredssenterets hovedsponsorer siden 2010.

ABB er en global teknologileder innen kraftnett, elektrifiseringsprodukter, industriell automatisering og roboter og drivsystemer, med kunder innen energiforsyning, vann og avløp, industri samt transport og infrastruktur. Ved å bygge videre på over 130 års innovasjonshistorie former ABB i dag fremtiden for industriell digitalisering med to klare verditilbud: overføring av strøm fra kraftverk til strømuttak og automatisering av industrien fra naturressurser til ferdige produkter. ABB er til stede i mer enn 100 land og har ca. 147 000 ansatte.

"For ABB er det en ære å få være en bidragsyter til Nobels Fredssenter. Det har blitt et nasjonalt samlingspunkt, med internasjonal rekkevidde, som formidler budskap det er lett å stille seg bak. "
-Steffen Waal, Administrerende Direktør ABB AS

Telenor er en internasjonal leverandør av digitale kommunikasjonstjenester. Konsernet er også en ledende mobiloperatør med mer enn 170 millioner kunder i Skandinavia og Asia.

"I 160 år har vi knyttet kundene våre til det som betyr mest. Slik bidrar vi til å bygge og styrke samfunn vi er en del av. For oss handler det om å skape verdier, men også bidra til forståelse, samhandling og sameksistens. Samarbeidet med Nobels Fredssenter er en kilde til inspirasjon for alle oss i Telenor."
– Konsernsjef i Telenor, Sigve Brekke

Nyhetsbrev

Abonnèr på vårt nyhetsbrev.
Les om personvern.

Åpningstider

tirsdag-søndag 10-18

Billettpriser

Voksen: 150 kr

Student/Honnør: 100 kr

Barn fra 12: 50 kr

Barn under 12 år: gratis

Nobels Fredssenter

Brynjulf Bulls plass 1
0250 Oslo

Kontakt

48 30 10 00
Sentralbordet er åpent hverdager 10-12 og 13-15.00
post@nobelpeacecenter.org